Polski English
Strona główna O darmilk Produkty Kontakt  

 

Permeat serwatki

Mleko odtłuszczone w proszku

Mleko pełne w proszku

Serwatka słodka w proszku

Serwatka kwaśna w proszku

Laktoza

Masło w blokach

Ser

Inne produkty pochodzenia mlecznego

 

 

 

Permeat serwatki

Produkt stosowany zarówno w przemyśle spożywczym jak i paszowym.

Dostępny w workach 25kg oraz Big-Bagach.

Właściwości fizykochemiczne

Wilgotność
max. 4,0%
Tłuszcz
max. 0,5%
pH
5.8-6.6
Białko
3.0%-5.5%
Laktoza,
82-88%

Właściwości mikrobiologiczne

Ogólna liczba drobnoustrojów
max. 30 000/g
Enterobacteriaceae
<10/g
Drożdże i pleśnie
max 50/g
Salmonella
nieobecne/25g